Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sh
shera - 02-05-2014 12:45:21
Geldzaken & Recht

Verhuurder vraag inkomen op bij de belastingdienst

Weet je tijger.
misschien wil je het gewoon niet snappen. maar als je een boven modaal inkomen hebt maar je hebt door ziekte (in mijn geval), dan heb je soms dus bijna net zoveel geld uit te besteden voor het gewone levensonderhoud (eten) dan iemand met een minimum inkomen.
ik ben blij voor jou dat jij dus duidelijk niet in die situatie zit.
soms is het gras bij de buren niet groener .... ook al lijkt het van buitenaf zo te zijn.

maar daarbij, buiten mijn situatie om.
ik klaag niet en al die mensen die zeggen dat wat de regering nu doet oneerlijk is en hen als melkkoe gebruiken klagen niet.
het is een feit.
zelfs de regering weet dat wat zij doen puur voor het geld is en niet voor een oplossing zorgt. genoeg geleerde koppen die hun voor dit waarschuwen enz enz
maar vind jij nu werkelijk dat het alleen maar slecht is om te stelen van iemand met een minimum inkomen. dat stelen van een middeninkomer gewoon mag en zij daarover hun mond moeten houden en zich gewoon stil moeten laten bestelen ?
want als ze protesteren dan klagen ze. als ze hun situatie uitleggen dan klagen ze.

het is een feit dat er mensen zijn die het erger hebben dan ik en daar ben ik ook op tegen. iedereen zou een goed basisinkomen moeten hebben.
maar zoals ik in mijn voorbeeld al aanhaalde er zijn ook weer mensen die het erger hebben dan zij.
zijn zij daarom klagers als zij aangeven het niet meer te redden met hun inkomen ???
in mijn ogen niet, hoe gezegend zij ook zijn dat ze in nederland wonen en betrekkelijk veilig zijn.
ik heb het nu nog beter dan de minimum inkomens , ben ik een klager als ik aangeef dat die 6 en half % belachelijk is en mij zeker over een poosje financieel in de problemen gaat helpen??
jij vind van wel, ik vind van niet.

geloof me ,als ik kon verhuizen ,zou ik dat doen. als ik ook maar iets kan doen om het voor minima ook beter te krijgen zou ik dat ook doen.(en op mijn manier ben ik daar ook mee bezig)
het is niet ikke ikke en de rest kan stikken. alleen maar een opsomming van feiten. als dit zo doorgaat kom ik in de financiƫle problemen (feit) en dat de regering huurders uitmelkt en dit fout is(feit) en ik heb geen enkele mogelijkheid de situatie te veranderen omdat ik geen ander huis krijg om te huren en niet om te kopen (feit)