Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
madelief - 02-05-2014 13:02:13
Geldzaken & Recht

Overheids verplichting digitaal

[quote=erky schreef op vrijdag 2 mei 2014, 12:52]hoi bara,
je zit in de tang van uwv.

ik stel voor dat je nog één keer een brief schrijft naar jouw uwv kantoor.
je stelt dat je graag wil voldoen aan de eisen die zij jou stellen, maar dat jouw inkomsten niet toereikend zijn om aan alle eisen te voldoen, waaronder het digitaal verwerken van formulieren. je stelt ze voor de keus maandelijks een bedrag van € 30 op jouw rekening over te maken om niet alleen de printer, maar ook de dure inkt te kunnen bekostigen. doneert uwv jou dit bedrag niet, dan eis je toezending van de formulieren op papier en als je ze niet op papier krijgt beschouw jij ze als niet aan jou verzonden. schrijf dat ook zo op! schrijf ook dat je het binnen 14 dagen geregeld wilt hebben op straffe van ... je moet uwv heel erg masseren of gewoon hard aanpakken - jouw keus. en verzoek daarbij om gebruik te kunnen maken van hun antwoordnummer. zie ook http://www.antwoordnummer.nl">deze site.

schrijf ook een brief naar de nationale ombudsman met een klacht over jouw uwv met een paar kopieën (sorry - daar gaan we weer) van de brieven die je al hebt verstuurd.

zeg ook het digid op, ik heb ook geen digid meer, daar heb je zelfs een mobieltje voor nodig en dat heb ik ook niet. de overheid is gewend het ons, burgers, moeilijker te maken, denk aan de verkeersdrempels. iets makkelijker maken staat niet in hun woordenboek.

succes!
erky
(in het verleden door het uwv erg misselijk behandeld, asielzoekers hebben het beter)