Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 02-05-2014 16:28:15
Geldzaken & Recht

Salaris willem-alexander...

@forever-nl
tjonge tjonge u maakt zich ontzettend druk over de 825.000 euro die willem ontvangt,natuurlijk is dat enorm veel geld.maar zou als ik u was zich druk maken(wat hier ook al gezegd is) over hoeveel miljoenen een hoop(bijvoorbeeld) voetballers binnen harken per jaar,door een beetje te trainen en af en toe een wedstrijdje te spelen,en zoals daar in rotterdam een stadion willen verbouwen voor 200 miljoen euro van onze centen.
en u moet zich druk maken over de mensen die bijvoorbeeld in de zorg werkzaam zijn en daarvoor veel te weinig voor betaald krijgen wellicht komt u straks ook aan de beurt en bent u afhankelijk van de mensen in de zorg om u te verschonen omdat u uw broek heeft volgescheten.
denk daar maar eens over na.
in plaats van zich druk te maken over die 825.000 van willem.
en zo kan ik nog wel meer voorbeelden noemen waar u zich druk over zou moeten maken.
we hebben nou eenmaal de oranje,s en dat kost veel geld,maar levert ook weer veel op.