Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sc
screbbeltje12 - 02-05-2014 19:05:18
Vakantie & Reizen

Vele tussentijdse vluchtwijzigingen, kan dat?

In 2011 boekten we een reis naar kreta; duur van de vlucht vanaf schiphol 3,5 uur
twee weken voor vertrek kregen we te horen dat we een tussenlanding in antalya zouden maken, er waren twee vluchten om economische redenen gecombineerd.
duur van de vlucht nu 6,5 uur!!
de reisorganisatie vond dit maar gewoon, dus heb ik geklaagd bij de geschillencommissie: ik wilde wel eens weten of dit zomaar kan.
uitspraak van de commissie: ja hoor dit mag allemaal , want ergens in de kleine lettertjes staat dat de route en duur van de vlucht af kan wijken en een verdubbeling vindt deze commissie nog steeds aanvaardbaar en zeker geen reden voor kosteloos annuleren en/of compensatie.
nb we hadden extra pech, het was heel slecht weer boven antalya ,veel turbulentie en een vervelende landing, we mochten niet uit het vliegtuig, maar moesten zonder eten of drinken en zonder gebruik te mogen maken van de toiletten op onze stoel blijven zitten een uur lang tot we weer opstegen .( het reisbureau had gezegd dat we in antalya konden gaan eten )
volgende keer via madrid naar parijs of via moskou naar berlijn?
in de luchtvaart is de klant beslist geen koning