Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
madelief - 03-05-2014 11:37:33
Geldzaken & Recht

Overheids verplichting digitaal

[quote=peterkeller schreef op vrijdag 2 mei 2014, 13:17]dat kan inderdaad ongevraagd. als “ze” het vragen krijgen ze misschien een antwoord wat ze niet willen horen.

jaren geleden heeft roparco het ook aangekondigd. we gaan digitaal en wie geen pc heeft moet maar een vriend of familie vragen en hen een account laten openen. probleem opgelost.

en het is zeker niet van de zotte. digitaal is hartstikke handig en terugdraaien is in geen enkel opzicht een (juiste) optie vanwege de enorme voordelen.

zoals hierboven het probleem geschertst kan je al je post digitaal versturen en ontvangen en er raakt niets zoek. ook al je bankafschriften zijn niet meer nodig. die kunnen alleen maar door de fraudeurs uit je brievenbus gejat worden. en al je kosten (bank en gas en licht) en uitgaven zie je direct op de desbetreffende website.



ja peterkeller het kan wel heel handig zijn maar daarom mag je nog niet anderen verplichten om ook mee te doen als je inkomen dat niet toe laat uwv heeft vaak een storing
dan weet jeook niet zeker of het is ontvangen.