Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 06-05-2014 00:43:39
Voeding & Gezondheid

Kinder raad

[quote=bremi13 schreef op maandag 5 mei 2014, 23:15]tenormin schrijf: het is in feite zo dat de moeder meer rechten krijgt dan de vader, dat is bewezen (uitzonderingen daargelaten). geef dan ook de feiten aan, daar heeft mailoo iets aan. ik ben niet deskundig,

feiten, beste bremi13, kan ik niet geven; lezen over deze zaken echter wel. het is een compacte casus; vrouwen kunnen gemeen zijn en valse dingen zeggen over een ex; (en vice versa) maar over het algemeen krijgt een moeder vaker de voogdij en mag de pappa zijn kind enige malen per week, of zelfs minder, zien. is de moeder 'ook' een top of de flop dat komt de jeugdzorg in zicht en dan zijn beide partijen meestal in de aap gelogeerd. ik zou zeggen: lees eerst eens zaken voordat u alleen maar reageert met "ik ben niet deskundig". ik in praktijk ook niet, wel in theorie.