Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gompy2
gompy2 - 06-05-2014 13:14:03
Computers & Telefonie

Bijlage in email

[quote=brunoennicky schreef op dinsdag 6 mei 2014, 11:33]hallo luitjes
kan iemand mij helpen,waarom mijn oude buurvrouw haar bijlage niet kan openen in haar email..en hebben jullie een goede link van het word programma office 2003 of hoger,gratis en graag zonder reclame of talloze andere poespas onderdelen die op je pc word geïnstalleerd,en nog geen word office
al vast bedankt..
beste.
een bijlage kan van alles zijn, een documentbestand, een fotobestand, van alles en nog wat, daar moet je dus even duidelijk in zijn.

om het een en ander te combineren vermoed ik, omdat je het over het programma word hebt, dat je buurvrouw misschien een bijlage heeft toegestuurd gekregen die de extensie .docx heeft.
een docx bestand is een document-bestand wat door de "nieuwere" versie's van word wordt gebruikt en staat standaard aangevinkt bij het versturen.
als het dat allemaal is dan zou je buurvrouw een compatibiliteitspakket voor word-, excel- en powerpoint-bestandsindelingen van microsoft office moeten installeren.
dat is speciaal voor oudere versie's van office en op die manier kun de buurvrouw de nieuwe bestands-extensie's die office nu gebruikt kunnen lezen.
nogmaals als dat het is, je bent zo onduidelijk als ik weet niet wat.

hier een paar linken, klik er op, klik hier-> http://support.microsoft.com/kb/924074">link-1

klik hier->http://www.microsoft.com/nl-nl/download/details.aspx?id=3"> link-1

even op je gemak doorlezen.
suc6