Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

de eelco
de eelco - 08-05-2014 10:59:55
Huishouden & Energie

Zware tv verhuizen

[quote=ron530 schreef op woensdag 7 mei 2014, 19:12]het kan nog handiger. neem een vloermat die groot genoeg is, maak die aan de beeldbuis zijde vast er leg het toestel uiteraard met vloermat onder op de grond, ga ergens op de trap staan zodat je het toestel kan pakken en geleid het toestel naar beneden. op die manier til je niet maar hou je het gewicht van de tv tegen, de volgende trap vice versa. tel wel de treden van de trap want met een tv op je buik moet je niet willen.



ok maar ts zegd dat de tv meerdere trappen op en af moet...
naar beneden zal het wel gaan zoals u het aangeeft maar hoe krijg je in godsnaam op deze manier de tv omhoog????..


beste rompslomp ik kan niet in u beurs kijken maar ook ik zat een aantal jaren geleden met het zelfde probleem van een te zware tv (( sony van ruim 60 kilo en door de ronde vorm onmogelijk in je 1tje te dragen))en heb toen maar uit pure frustratie een led tv gekocht en heb de oude tv door de leverancier laten afvoeren.
een leuk lcd of led tv zijn voor 300 tot 400 euro goed te doen en als u op bijvoorbeeld ff op marktplaats gaat kijken komt u al leuke toestellen tegen vanaf 75 euro.
misschien dat het ook via facebook kan want ik ben voor meerdere besloten en openbare groepen aangesloten ((gratis ophalen///ruilen//te koop en te ruil//te koop 072 (regio alkmaar) ..
ik weet niet waar u woont maar als u naar facebook gaat en u vult in de bovenbalk in bijvoorbeeld voor regio amsterdam ,,,spullen te koop 020,,dan is er een mogelijkheid dat er iemand in die buurt een groep heeft gemaakt in die buurt en dan is reageren en advertenties geheel gratis...
ik zie dagelijks lcd tv voor rond de 50 euro voorbij komen..
kunt u gelijk u zware tv gratis op te halen aanbieden en laat u de genen die de tv wilt hebben lekker zelf tillen..