Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
magnolia - 08-05-2014 11:02:17
Computers & Telefonie

Bewerken bestanden

Beste allemaal,
hartelijk dank voor de tips.
aurora1:
heb idd de kranten die op de delpher-site staan, gebruikt. een screenprint maken heb ik niet gedaan, omdat ik vaak 1 artikel(tje) en/of advertentie nodig had. op de site wordt de mogelijkheid gegeven die te selecteren en te downloaden. dat heb ik dus gedaan. daarna in een kopieerwinkel de downloads uitgeprint, maar ze bleven onduidelijk.
pieterwolters:
ik heb de items dus niet gescand, maar de downloads gelijk in de tekst van het boek verwerkt en die laten uitprinten. ik heb dus niet met resoluties gewerkt.
forever-nl:
ik heb het gedownloade idd zoveel mogelijk 'bewerkt' met helderheid, kontrast, bijsnijden, etc. maar wat je op je monitor ziet, is heel wat anders dan wanneer het is afgedrukt.
mij restte slechts 1 optie: het uittypen van de te onduidelijke artikelen. veel werk, maar ik had het ervoor over.
nogmaals dank voor jullie reakties.
magnolia