Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

eclipse
eclipse - 09-05-2014 11:12:07
Computers & Telefonie

Qone8.com

[quote=pk49 schreef op vrijdag 9 mei 2014, 10:58]na wekenlang getob met een virus en de bekende virusprogramma's te hebben uitgeprobeerd,werkte maar één programma snel en efficiënt en dat was spyhunter.ik ben naar een bekende torrentsite gegaan en heb een gekraakte versie binnenegehaald.40 euro vind ik wel erg veel.jammer dat ze geen uitprobeer/proefversie hebben.ik weet het,dat is erg stout dat downloaden,maar werken dat het doet!

@pk49, dus ?? kom je ons vertellen dat je fijntjes zonder bescherming hebt gesurfd, en dus op den duur maar eens een gekraakte opgehaald. dus je bent onbeschermd al die torrent sites afgegaan op zoek naar een antivirus ? whoow .
heb ik ook wel gedaan, programma ` s gratis binnenhalen, blijkt de crack het virus ..

ik heb nu betaalde programma `s oke kost even wat maar ik krijg nu telkens aanbiedingen van 80% onder de normale prijs als vaste klant. zobetaal ik voor avast 8,95 euro. winoptimizer 11 7,50... dus betalen wordt beloond, en je hebt de zekerheid dat je zgn virusvanger geen virus is.
je kent ze wel die knipperende gillende popups u loopt groot risico, uw uw pc begeeft het blabla...maar daar hebben we dan weer programma `s voor om die weg te houden.

en belangrijkste is eigenlijk, ga inieder geval naar de site van de uitgever