Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pino123
pino123 - 10-05-2014 19:11:03
Vrije tijd & Tuin

Ray ban voor 11 euro?

[quote=zwemmer schreef op zaterdag 10 mei 2014, 17:27]wat maakt het uit of het al dan niet een echte rayban is? het is een voordelige aanschaf van een zonnebril. met merken probeert men klanten te lokken. heb lak aan merken en stel de verwachtingen bij. zie dit als een avontuur want de kans dat u helemaal niets krijgt zit er wel in. wie niet waagt wie niet wint en dat zal men op deze site ook wel overwogen hebben.

wat is dit nu.... met merken probeert men klanten te lokken... dus alles wat jij koopt is merkloos?

ook heeft een merk iets om aan te geven dor wie het gemaakt wordt. niet altijd alles is slecht aan een merk hoor. ik draag al jaren een ray-ban in tegenstelling tot de merkloze troep die na een paar weken al kapot ging. er zitten weldegelijk voordelen aan bijv. zeer lange ondersteuning vanuit ray-ban als er iets is met je bril.... zal je voor bij de hema moeten komen...