Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 11-05-2014 17:23:45
Computers & Telefonie

Pc antivirus kopen

Lekkerisdat schreef op zondag 11 mei 2014, 16:08: philip36 schreef op zondag 11 mei 2014, 15:59: als u klant bij ing bent kunt u via hun rentepunten voordelig het beveiligingspakket mcafee total protection kopen.
prijs voor 3 pc's.
dat is echter geen aanrader.
onderbouw nu eens een keer met een fatsoenlijke verwijzingen of linken naar tests waarom jij tegen of voor iets bent, dan maak je indruk, niet met zinloos roeptoeteren wat je altijd doet, dat is dom gedoe en slaat nergens op
staaf je beweringen eens, ga die uitdaging eens aan, er zijn voldoende test-labs waar je informatie kunt ophalen, en laat dan eens zien waar bijvoorbeeld in dit geval mcafee total protection een afrader zou zijn.
zal ik je nog helpen ook door je een link voor te schotelen van 1 van de grootste test-labs waar je alle resultaten kunt vinden..

hier klikken-> http://www.av-comparatives.org/">antivirus-testlab

wees eens een echte held en ga die uitdaging eens aan, en anders, koop een visvergunning en zet hier geen mensen meer op het verkeerde been..