Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gompy2
gompy2 - 13-05-2014 17:31:41
Computers & Telefonie

Avast free

Carola omschreef het al, je zit er niet aan vast, maar een ongeregistreerde blijft een maand lang de virus-database bijwerken, en inderdaad tegen het einde van die maand gaat het programma wat mekkeren.
als je het geregistreerd hebt krijg je dus een licentie voor een jaar maar moet je de reclame voor de betalende variant er wel voor lief bijnemen, en dat is ook logisch.

trusteer is van de ing, maar heeft niets met een beveiligingsprogramma voor internet te maken, het geeft ook een schijnveiligheid waarbij mensen met weinig kennis van zaken denken dat ze goed beveiligd zijn, en dat is juist niet zo..
klik hier-> http://www.computable.nl/artikel/achtergrond/cloud_computing/4709207/2333364/trusteer-rapport-biedt-schijnveiligheid.html">trusteer rapport biedt schijnveiligheid

@carola.
besmetting hoeft nog niet persé zo te zijn, als ze rare site's bezoekt kunnen er ook van die vervelende pup-ups en banners tevoorschijn komen, maar ik durf mijn handen er niet voor in het vuur te steken, er kan zich al zo maar wat genesteld hebben.
andere hier geven wel aan waar adware cleaners te downloaden zijn