Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 13-05-2014 18:26:20
Computers & Telefonie

Avast free

Als ik me het goed herinner wordt met windows 7 meegeleverd een pakket ms essentials. onderdelen daarvan kun je installeren, zoals de ms internet security, en/of windows live mail.
windows defender staat standaard bij levering erop geïnstalleerd. je zou dus even kunnen uitzoeken of het windows defender is die je bedoelt of dat daadwerkelijk windows security essentials is geïnstalleerd. de eerste gaat probleemloos samen met de avast free, van de tweede weet ik het niet.
wat betreft pop-ups/reclamemeldingen van avast free, die kun je uitschakelen door stille/gaming modus aan te vinken. je moet die wel even uitvinken als er een nieuwe versie van het programma gedownload/geïnstalleerd moet worden. met het aanvinken van de stille/gamingmodus krijg je wel t.z.t. de melding dat de tijd van de registratie verloopt zoals je nu gehad hebt.