Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

19
1953 - 14-05-2014 03:23:26
Computers & Telefonie

Contract breuk ziggo?

[quote=martinbeckers schreef op dinsdag 13 mei 2014, 18:09]ik voel me dus wel besodemieterd.

net met ziggo gebeld omdat ik dacht dat ze een foutje hadden gemaakt op mijn factuur, onderling bellen was niet meer gratis.

" de meeste mensen hebben een mail gekregen" , zegt de medewerkster. nou ik niet. even met mijn ouders en schoonouders gebeld. deze hebben ook geen mail gehad. wel heeft mijn modder het in de krant gelezen. verder geeft de klantenservice aan dat de meeste mensen die ze ondervraagd hadden liever willen betalen oor het bellen dan het bellen gratis hebben. nou ik niet. mijn abonnement wordt nu in een ker 10 euro duurder. leuke manier van reclame maken. eerst mensen lokken en dan de voorwaarden veranderen. overstappen willen de meeste mensen natuurlijk niet, te veel rompslomp, of kunnen het gewoonweg niet omdat ze aan een contract vast zitten ivm bv de hdrecorder.

ik ben net een half jaartje overgestapt, mijn ouders later en mijn schoonouders pas een maand of drie gelden. verder zat mijn hele familie eigenlijk al op ziggo.als je klant wil worden maken ze reclame met gratis onderling bellen. voor ons de voornaamste reden om op ziggo over te stappen. sneller internet hoef ik niet. kunnen ze zomaar eenzijdig het contract veranderen? ik kon schijnbaar telefonie annuleren als ik de mail gekregen had, maar dat kan nu niet meer.

was de afgelopen maanden blij met ziggo en begreep mensen niet die problemen hadden. nu begrijp ik ze. over een jaar zijn ze drie klanten kwijt op zee manier.

u maakte een eigen topic aan in een bestaande topic en dat mag niet.