Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pe
pebk - 14-05-2014 12:38:11
Computers & Telefonie

Avast free

[quote=peter schreef op woensdag 14 mei 2014, 12:13]wie zegt dat de gratis microsoft essentials niet goed zou zijn
ik zeg dat (ook). de onderbouwing kun je vinden op sites als http://www.av-test.org/en/home/">av-test.org. protection score van mse is 0.

microsoft zegt het zelf trouwens ook. kijk http://www.howtogeek.com/173291/goodbye-microsoft-security-essentials-microsoft-now-recommends-you-use-a-third-party-antivirus/">hier maar eens. (engels)

commentaar op mse op andere sites (waaronder de consumentenbond) spreekt boekdelen.

een gratis virusscanner als die van avg of avast is best goed. je kunt het ook (gratis) aanvullen door af en toe http://housecall.trendmicro.com/nl/">housecall uit te voeren. dit is een gratis service van trendmicro.

ook handig is https://www.malwarebytes.org/">malwarebytes te installeren. hier is ook een gratis versie van. dit programma is met name gericht op het ontdekken van malware.

wat betreft registratie; dat kun je ook met een spam adres doen. maak ergens een tweede mailadres aan (gmail, hotmail, ...) en vul alleen onzin in. al je spam komt dan daar terecht.