Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

webuyanycar.com
webuyanycar.com - 14-05-2014 15:11:59
Auto & Vervoer

Nieuwe [edit redactie]organisatie: webuyanycar

Geacht heer roskam24,

wij hebben uw bericht over webuyanycar.com op dit forum met belangstelling gelezen. uw mening is erg belangrijk voor ons, en wij doen er alles aan om u en onze andere klanten tevreden te stellen.

u bent tevreden over de geboden prijs, maar bekritiseert de verdere werkwijze van webuyanycar.com. graag leggen wij u uit hoe wij te werk gaan; uw bevindingen zoals beschreven op dit forum, komen namelijk niet overeen met de werkelijkheid.

het bedrag dat wij u bieden nadat u de informatie over uw auto hebt ingevoerd, is de reële marktwaarde. het bod is gratis en dus niet tegen betaling zoals u stelt. bovendien hoeft u geen afspraak met webuyanycar.com te maken om dat bod te krijgen.

de volgende stap in het verkoopproces is de taxatie van uw auto bij een van onze kantoren. ook deze taxatie is gratis en kan op elk moment plaatsvinden dat u uitkomt.

besluit u vervolgens uw auto daadwerkelijk aan ons verkopen, dan wordt er een klein bedrag in rekening gebracht. de hoogte van het bedrag staat op onze website.

de betaling bij verkoop van uw auto aan webuyanycar.com vindt meestal plaats op dezelfde dag of uiterlijk op de volgende werkdag. dit betekent dat u, afhankelijk van de tijd nodig bij de bank om de transactie te verwerken, vaak de volgende dag al, en in elk geval binnen vier werkdagen, het geld op uw rekening zou moeten hebben.

u vindt dat u onvoldoende mogelijkheden hebt om opties te vermelden. op dit moment zijn de twee belangrijkste opties beschikbaar: navigatie en lederen bekleding. uw feedback is belangrijk om onze site en service te verbeteren. wij nemen uw opmerking mee in de evaluatie van de website. wij updaten de website namelijk continu om tot de best mogelijk service te komen.

tot slot, webuyanycar.com is een dochterbedrijf van bca autoveiling en is op geen enkele manier verbonden aan dealerdirect of een van de aan dat bedrijf gelieerde websites.

mocht u nog vragen hebben over webuyanycar.com, neemt u dan gerust contact met ons op via de website of via een van onze kantoren.

met vriendelijke groet,

mike arts
algemeen directeur webuyanycar.com