Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

eclipse
eclipse - 14-05-2014 15:41:58
Computers & Telefonie

Avast free

[quote=aurora1 schreef op woensdag 14 mei 2014, 14:56]over het al dan niet aanvinken van de stille/gaming-modus was gisteren al iets gezegd en kunt gewoon printen als die aangevinkt staat.
de registratie (met een e-mailadres) is telkens voor een jaar gratis gebruik, als dat jaar bijna om is krijg je daarvan meldingen en dat je je opnieuw moet registreren om avast free wederom een jaar gratis te kunnen gebruiken. en, zoals @carola.83 zegt, het is en blijft gratis.

@ aurora, ik zal de laatste zijn je tegen te spreken, maar alle gamingmode, zet de printerspool uit. pas als je terugkeert naar de gewone modus werkt alles weer 100% . zo `n proggie deactiveert de op dat moment onnodige belastende programma `s , wel heb je bij enkele de mogelijkheid zelf aan te vinken wat wel of niet uit moet, maar gezien ts niet de nodige kennis heeft is voor ts het beste gewoon te doen wat de standaard instellingen zijn. en tzt te experimenteren. gaming mode ziet het dan als onnodige belastende processor gebruik, en gelijk heeft het, want je gaat gamen. zet je direct bij opstarten de gamingmodus of de bespaarmodus aan, dan werkt een deel van de soft en hardware gewoon niet. , als ik de kast aan heb en ga even tv kijken zet ik hem op besparen, binne enkele minuten slaapt de kast, gaan de vennen uit. en knippert de slaapmodus. een tikje op de balk en hoppa kastje is wakker. :-) en alles werkt zoals het moet.

en voor ts, voor lichte spelletjes is geen gaming modus nodig,het is meer voor als je een zware processor en aparte video kaart hebt, en veeleisende grafische games speelt. dus vergeet gaming modus, zorg gewoon voor de goede beschermende software, opdat u veilig kunt internetten en pagina `s kijken. en voor dat nerveuze popup gedoe op uw monitor haal even adblock binnen , echt is een eitje om te doen. zet wel alle proggie s die u binnen haalt in een map anders wordt het een rommeltje waar de computer niet vrolijk van wordt. https://adblockplus.org/nl/chrome">,,,, oops dan maar zo .... https://adblockplus.org/nl/chrome . aanklikken, plaatsen ineen mapje, mapje naam geven adblock ,uitpakken.klaar :-) en schoon is uw beeld .