Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ekiem
ekiem - 14-05-2014 17:11:57
Computers & Telefonie

Avast free

Daar was ik weer.

tja die pop-ups, daar raak ik ondertussen kriegel van. regelmatig duikt er een banier op van avg internet op waarbij je je kan abonneren op hun beveiligings pakketten. die klik ik gewoon weg.

daarbij komt er in de hoek van de p.c een vierkante pop-up met daarin een melding in de trant van......attentie....prestaties van uw p.c zijn slecht....druk op knop om uw windows fouten op te lossen. dat doe ik dus niet maar ik druk op het kruisje om die pop-up weg te klikken. maar als ik dat heb gedaan dan kom ik op een site ( engels ) van windows met weer het zoveelste verhaal om van alles op te lossen.
zo heb ik ook al de nodige meldingen gehad om back-ups te maken of dat de p.c op ieder moment kon crashen !

raar maar waar.

als ik eenmaal alles heb weg geklikt, ja dan heb ik nergens last van, en ik heb er geen moeite mee om h.e.e.a weg te klikken maar het hoort niet , vind ik.

zit me net te bedenken dat ik weleens het spelletje trucksnake van de postcodeloterij speel, zouden die pop-ups daar van kunnen komen ?? is trouwens het enige spelletje dat ik op deze p.c speel.

op de tablet heb ik nergens last van.

groetjes ekeim