Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vl
vlinder30 - 19-05-2014 13:04:51
Computers & Telefonie

Mag een bedrijf een gebruikte laptop leveren wanneer een nieuwe is gekocht?

@jodi003: je blaast totaal niet hoog van de toren, je hebt volkomen gelijk. paradigit zit gewoon fout, door die (gebruikte) laptop zo maar retour te nemen van de vorige besteller. zij hadden dit moeten controleren, en in deze situatie die klant geen geld retour moeten geven, voordat ze het wachtwoord hadden gekregen, daarna hadden ze ook de (gegronde?) klacht van de vorige besteller kunnen controleren, misschien is hij idd wel kapot, ondeugdelijk oid. dat weet nu niemand. indien de vorige besteller hem gewoonweg niet meer wou hebben, de laptop niet gebruikt zou zijn, zou het geen probleem zijn.paradigit legt nu het probleem bij jou neer, je hebt een laptop besteld en daar heb je simpelweg niets aan, omdat er een wachtwoord op zit van een vorige besteller. en nee, dat mag niet. als je een nieuwe besteld, dan mag je ook verwachten dat je die krijgt, of het had aangegeven moeten zijn, maar daar valt een ww-beveiliging mijn inziens totaal niet onder, daar je het artikel niet kunt gebruikten, dus waardeloos in deze toestand.
nee, fijn retour doen (op hun kosten, zij hadden dit tenslotte moeten controleren), eerst bellen en dit aangeven en evt. woord kassa etc. laten vallen. veel succes ermee.
ps heb zelf ook een keer een nare ervaring met hun gehad, digitale folder ontvangen met een leuke aanbieding van laptop merk x type x voor bedrag x. deze was toen niet op voorraad, 1 dag later wel. ineens meer dan € 100 duurder (??). dit nagekeken in de digitale folder, ineens stond daar snel een ander type van hetzelfde merk voor de aanbiedingsprijs, maar duidelijk een mindere laptop. op het voorblad van de digitale folder in mijn mailbox stond nog wel de juiste laptop...vreemd, mijn vertrouwen in dit bedrijf was dusdanig gedaald, dat ik gewoon ergens anders een laptop heb aangeschaft en mijn abonnement op de digitale folder direkt heb opgezegd.