Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

boppe1943
boppe1943 - 23-05-2014 17:11:51
Huishouden & Energie

Wat doe ik tegen muizen in huis?

Czar, je kat is gewoon dol op jou. zie het maar als een groot compliment. katlief wil z'n buit met je delen, accepteer dat dan ook ;-)
als je de kat kunt onderscheppen met z'n liefdescadeau, toon dan je "blijdschap", geef hem een pluim, pak het muisje vast en laat het los als de jager het niet ziet.
goed voorbeeld doet goed volgen, zal hij denken. manlief neemt bloemen voor z'n vrouw mee, mevrouw neemt de boodschappen mee naar huis, zoonlief een zak chips, dochter een ijsje en de kat een muis.
een muizenval? nee hè? luik dicht en dan toch maar portier spelen voor je katten. krijg je ook geen zwangere muizen in huis....
overigens heb ik ook gelezen dat er apparaatjes zijn die ultrasone geluiden voortbrengen waardoor muizen het hazenpad kiezen. ik neem aan dat inasmuch zo'n apparaat heeft.