Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

joost12
joost12 - 23-05-2014 17:26:20
Huishouden & Energie

Hond zonder stamboom garantie

[quote=marleenvanh schreef op vrijdag 23 mei 2014, 17:10]mensen mensen mensen. bezint eer ge begint en ga niet achteraf vragen. zijn er ook echt goede fokkers? er zijn waarschijnlijk slechte en minder slechte, want wat hij of zij ook beweert, het gaat om geld, het is en blijft handel. het leven (een hond is een levend dier) geeft nou eenmaal geen garanties. joost12 zegt: hij kon zijn geld terug krijgen. een goede fokker? nee, een slimme handelaar! de hond was 'kapot' en zou worden 'vernietigd' (gedood). iemand die van zijn dier houdt gaat daar niet in mee. bijdragen in de kosten van de dierenarts? dat kwam bij deze fokker blijkbaar niet op.... de asiels zitten vol met leuke, lieve dieren. mede omdat 'mensen' zo graag een bepaalde rashond willen hebben. vraag en aanbod weet u wel?! nog geen 5% procent van de asieldieren heeft echt een probleem. u wilt een huisdier omdat u van dieren houdt? ga naar een goed asiel (aangesloten bij de dierenbescherming) en, misschien ook niet onbelangrijk in de huidige tijd: een hond goed verzorgen kost 1000 à 1200 euro per jaar en dat - gemiddeld- 12 jaar lang! kunt u dat opbrengen??? heeft u zelf een hondje en 'lijkt het u zo leuk' een nestje te hebben, denk dan ook heel goed na voor u dat plan ten uitvoer brengt. dieren zijn geen dingen!!!!!!!!!!!!!

nee deze fokker heeft geen bijdragen gedaan van de dierenarts, hoefde van mijn ook niet want ik wilde deze hond, dan zal ik er ook voor zorgen, met veel liefde.

heb ook 1 puppy van straat gehaald omdat iemand hem daar heeft gedumpt, ja het is een ras hond en is nu al 10 jaar bij ons, nee niet uit het asiel maar vanuit frankrijk.

heb nu ook 3 jonge hondjes van straat geplukt vanuit het buitenland omdat ik daar op moment woon, allemaal gesteriliseerd en die van 10 gecastreerd, geen puppies van deze honden. en ja deze gaan allemaal straks weer mee naar nederland anders zouden we ze niet in huis nemen.

hoe veel een hond kost tel ik niet meer op, je neemt ze dus moet er dan ook goed voor zorgen, en nee ik verdien geen kapitalen, als je gewoon leeft kan je ook goed voor je besten zorgen.

daarom ook de gezegde een hond neem je voor het leven