Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 24-05-2014 15:38:38
Geldzaken & Recht

Kamergrootte verpleegtehuis

Is hier niet de spraakverwarring dat het over een verzorgingshuis gaat (het vroegere bejaardenhuis) en niet over een verpleeghuis? ik zie nl de vroegere bewoners niet van een verpleeghuis niet naar een appartementencomplex verhuizen. in een verpleeghuis zitten meestal zwaardementen en mensen met ernstige lichamelijke beperkingen, geen mensen die nog aardig voor zichzelf kunnen zorgen.

studenten die het met een hok van 1,5 bij 2 moeten doen, overdrijven is ook een vak. een bed is al 2 meter lang, tegenwoordig zelfs nog langer. in de meeste studentenhuizen zijn de afmetingen 3 bij 4.

wat nu het geval is, is dat de vader van een goede kamer naar een slechtere ging en dat hem beloofd was dat zodra er weer een ruimere kamer vrij kwam dat hij weer zou verkassen. die belofte is niet nageleefd.