Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 24-05-2014 15:49:33
Geldzaken & Recht

Kamergrootte verpleegtehuis

[quote=tijger1 schreef op zaterdag 24 mei 2014, 14:37]@tenormin

in een kamer in een verpleegtehuis zit geen douche, toilet en geen keuken.

gelukkig voor u komt u blijkbaar nooit in een verpleegtehuis, want 6 x 3 is voor zo'n instelling "riant" te noemen.

u heeft bijna gelijk: sinds 3 jaar kom ik niet meer in verpleeghuis (zen). voor die tijd had mijn echtgenoot een riante kamer waar zowel elektrische als gewone rolstoel plus rollator riant konden staan. en een grote tafel met stoelen, een grootbeeld tv, fauteuil, kast etc. idem dito voor beide ouders. en er waren wel degelijk aparte (grote) badkamer(s) en toiletten aanwezig. moeder had wel een keukentje, maar dat was alleen met 1 plaatje wat automatisch na 15 minuten uitschakelde (veiligheid). dus als u schrijft: "gelukkig komt...enz", nee, niet meer maar wel 15 jaar ervaring met 3 verpleeghuizen.

@carola.83, natuurlijk is het voor kleindochter 'goud' wat ze heeft in amsterdam; dat beseft ze zelf ook wel.

@lapjeskat, is het dan (achteraf) toch geen optie om vader ook te laten verhuizen of is hij daar te fragiel voor? wat ik ervan begrijp is dat hij er flink op achteruit is gegaan. is dat ook terug te vinden in de financiƫle afwikkeling van wisseling kamer/bezemkast?