Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lapjeskat
lapjeskat - 24-05-2014 16:57:59
Geldzaken & Recht

Kamergrootte verpleegtehuis

[quote=tijger1 schreef op zaterdag 24 mei 2014, 14:47]maar neem mij niet kwalijk. als iemand al zes jaar in een verpleeghuis woont, dan heeft hij toch eigenlijk geen eigen meubels meer. had hij in zijn vorige kamer dan wel eigen meubels?

als uw vader tevreden is, laat het dan zo.

in de kamer van mijn moeder stond een bed, een stoel, een kastje met tv en een nachtkastje. meer kon er niet in, want ze moest daar natuurlijk ook zelf met haar rolstoel in kunnen. ook moest de verpleging de til-lift kunnen bewegen.



beste tijger,

in zijn vorige kamer had hij wel eigen meubeltjes. maar die staan nu bij mij opgeslagen.
op zijn kamer staat. nu een bed, kast, klein tafeltje en nachtkastje. stoel staat op de gang. langs het bed heeft vader net genoeg ruimte om met de rolstoel langs te kunnen. door de vooruitstekende voetbeugels, die hij echt nodig heeft kan hij niet keren. nachtkastje moet overrdag ook weg gezet worden
in de kamer is ook nog een schuine muur. bij binnenkomst is de kamer 1 deur breed. de eerste meter van de kamer is niet bruikbaar door die muur.
als ik er morgen kom zal ik de juite maat opnemen.