Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

czar
czar - 24-05-2014 23:53:47
Huishouden & Energie

Wat doe ik tegen muizen in huis?

[quote=tenormin schreef op zaterdag 24 mei 2014, 22:58]bang van muizen ben ik helemaal niet; als ik ze kan pakken zet ik ze weer buiten


neu, ik ben er ook niet bang van, ik vind zeker de bosmuizen wel leuke beestjes.
maar oppakken? aan de staart dan? ik krijg ze niet te pakken, ze zijn veel te snel en schieten zo weer achter een kast of ergens onder. tot nu toe was de beste methode gewoon een buitendeur open zetten. maar die muizenvallen zie ik ook wel zitten.

[quote=tenormin schreef op zaterdag 24 mei 2014, 22:58] echter, een dood konijn in huis vinden, nou, daar bedankt ik voor. natuur, instinct, het zal allemaal best maar daar kan mijn maag niet echt tegen.


ik vind het ook een goor werkje hoor, zeker als het warm weer is of de ingewanden nog vers zijn.
ik laat ze altijd even liggen om te verstijven, maar met warm weer moet je dat niet te lang doen. er ligt nu weer zo'n onthoofde, die gaat morgen de tuin in, onder de grond.
je went eraan en je kunt het opruimen. verstopte beesten die sterven kun je niks mee. maar die gaan uiteindelijk toch ook ontbinden en zoek het dan nog maar eens uit waar ze liggen.

[quote=tenormin schreef op zaterdag 24 mei 2014, 22:58]@czas, nee, denk niet dat te tekst van de eelco geplakt en geknipt is: heeft ie veel werk aan gehad


nou, dan was dat niet zo slim van hem, maar dan is mijn waardering groter.
hij had het beste een linkje kunnen zetten.