Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 27-05-2014 16:11:28
Vakantie & Reizen

Abonnementsprijs krant verhoogd; kan ik annuleren?

[quote=wimmi20 schreef op zondag 25 mei 2014, 12:21]beste gerrit,

iemand heeft totaal geen verstand van een onderwerp.
en kan op koekel ook geen antwoord vinden.
die persoon stelt hier een vraag.
hoe kan die persoon dan weten wat het beste antwoord is ?
want hij/zij weet de ballen van het onderwerp.
de optie 'het beste antwoord' is onzin.
want alleen iemand die echt verstand heeft van het onderwerp kan beoordelen wat het beste antwoord is.
++++++++++++++++++++++++++++++++============

[quote=gerritaltena schreef op zondag 25 mei 2014, 11:30]kreeftje@ niet gezien dat er een mogelijkheid is 'het beste antwoord' te waarderen via de site (in de rechterbovenhoek van het antwoord)

beste wimmie20: kreeftje gaf aan het antwoord 'het beste te vinden' in de reactie. ik wees op de mogelijkheid dat ook via een klik te doen rechtsboven bij het antwoord. afgezien daarvan, de meeste experst (helaas niet altijd allemaal) reageren vanuit hun wetenschap/ervaring en in dit geval was het ook een heel goed en adequaat antwoord! (m.a.w. als je er geen verstand van hebt wordt je geacht niet te antwoorden. een probleem daar bij is dat m.b.t. specifeike vragen ook wetenschappers het veel niet met elkaar eens zijn.

in onderhavig geval was het aannemelijk, alweer op basis van de reactie van kreeftje, dat het antwoord voor haar de oplossing bood!