Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijger1
tijger1 - 27-05-2014 18:04:10
Computers & Telefonie

Hd ontvangst tv sateliet

Inderdaad, wat door de telefoon gezegd wordt, is van nul en generlei waarde. maar als ik op hun site kijk, zie ik bij ned 1,2 en 3 alleen maar hd staan.

ik ken verscheidene mensen die van cd gebruik maken, waarvan ik van twee zeker weet dat ze geen hd ontvanger hebben. maar zij zijn helemaal, nog, niet benaderd door cd.

maar bent u dan door cd benaderd dat u iets anders zou moeten aanschaffen?

ik ken een gezin dat heeft/had het set top box pakket -wordt al jaren niet meer verkocht- aan hen is door cd bericht dat zij vanaf 1-8-14 niet meer naar 1,2 en 3 kunnen kijken, als zij dat stb pakket niet omzetten naar een gewoon abonnement. dat ivm het feit dat cd vanaf die datum niet meer voor doorgave betaald wordt. zij kregen een aanbieding voor een hd ontvanger plus dubbele kop. dat hebben ze geaccepteerd.

een ander, ook met stb, heeft nog helemaal niets gehoord.

de zaken zijn duister.