Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jo
joyca23 - 29-05-2014 18:11:12
Huishouden & Energie

Woningbouw wil niets doen aan extreme temperatuur zomer

@carola.83 ik heb zelf een thermometer in huis gehad en op een mooie zonnige lentedag waarbij het buiten een graad of 22 was werd het hier binnen al 29 graden. dus u kunt zich vast voorstellen wat er gebeurt als de zon nog wat hoger staat en ik écht de hele dag de zon op mijn raam heb.
ik hoef niet per se naar buiten te kunnen kijken, maar ik wil wel een goede oplossing. die er daadwerkelijk voor zorgt dat het binnen koel blijft. tot nu toe heb ik dus geen oplossing gevonden die binnen werkt.

daarnaast stel ik niet de vraag 'het wordt hier warm, stel ik mij aan of niet?'. ik weet namelijk dat ik me niet aanstel.
ik vraag gewoon simpelweg, heb ik bepaalde rechten wat betreft zonwering plaatsen als de temperatuur zo oploopt in mijn huis. en daarmee bedoel ik dus zonwering buiten, want dat is het enige dat daadwerkelijk helpt.