Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 29-05-2014 22:33:34
Voeding & Gezondheid

Patiënt te snel naar 'duur' ziekenhuis

Het probleem zit hem in de vergruizing en geen keuzes willen maken. patienten worden doorverwezen omdat de mondige patient dat wil, terwijl de huisarts weet dat de kwaal vanzelf ook over gaat. daarnaast vinden we het moeilijk om hele dure medicijnen te weigeren terwijl deze vaak hooguit 1 a 2 weken het eleven verlengd. id het mogelijk dat vrouwen borstvergrotingen kunnen laten vergoeden(ja het komt voor) en worden zelfs 4th opionions vergoed. voor de patient die nooit tevreden is. wij maar denken dat een mondige patient goed is, het zorgt alleen maar voor meer kosten.

een sobere basisverzekering die vaker nee verkoopt is de oplossing. dat zorgt voor een lagere premie en bij verzekeren kan altijd voor wie dat wil.

en laat die zorgverzekeraars maar onderhandelen dat doen ze goed.