Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
manwijf - 30-05-2014 09:46:12
Voeding & Gezondheid

Koffiefilterzakjes

@vanleyden en gerritaltena
spijker op zn kop!

dure koffiefilterzakjes beter? wat een onzin zeg. kan mn lachen haast niet houden. en dat onnodige doosje er omheen. om beschadigen tegen te gaan zeker... liegen over bleken en er dan ook nog mee wegkomen pff... ja melita weet wel wat onnozelen willen.

inderdaad precies zoals met toiletpapier. van mij hoeven ze dat ook niet te bleken. dat grauwe papier hebben ze bewust uit de markt gehaald. eerst de blaadjes gehalveerd en vervolgens elke week een blaadje minder tot er bij niets meer op de rol zat. ik heb de fabrikant wel eens aangeschreven. (ik betaal liever iets meer als er maar meer op die rol zat. ik bleef nieuwe ophangen). hij bevestigde wat ik allang al dacht nl dat ze liever die dure witte rollen verkopen, dan die goedkope van grauw papier. vandaar dit ontmoedigingsbeleid. het kan zo'n fabrikant toch niets schelen dat het slecht is voor het milieu?!

die bruine koffiefilters koop je o.a. bij de dekamarkt (met handige uitsparing) en zonder doosje! en de lidl met (onzin) doosje. prijs ik meen zo'n 39 cent en met prima lasnaad