Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

oo
oostende - 31-12-2003 15:55:44
Huishouden & Energie

Ikea Cadeaupas

Gekregen voor mijn verjaardag, de cadeaupas van ikea ter waarde € 67.00.
op de pas staat de cadeaupas is een gedlig betaalmiddel in alle ikea woonwarenhuizen
op 31-12-2003 dus naar ikea delft voor de aanbieding op de ikea woonsdag 3 cd rekken naam benno rekken ingeladen en naar de kassa, sorry meneer de accepteren wij niet in delft daar wij de apparatuur hier niet hebben, u kunt wle in andere ikea vestigignen deze cadeau pas inleveren maar niet in delft.
gevraagd naar een manager ja die is er niet gaat u maar naar de klantenservice klanteservice wij kunnen niets voor u doen, u moet naar een andere vestiging.
bijvoorbeeld barendrecht, kreeg wel mijn treinkaartje terug, ikea delft kon mij niet garanderen dat de cd rekken in barendrecht nog voorradig waren.
dus op de cadeaupassen staat onjuiste informatie niet in alle woonwaren inleverbaar.
ikea helpt je niet een telefoontje van ikea delft naar ikea barendrecht van houdt even 3 cd rekken benno apart had de zaak op kunnen lossen had ik ze vrijdag 2 januari kunnen ophalen in plaats van 31-12-2003
maar prijs was op 31-12-2003 € 19.00 en op 2 januari € 45.00 wil de 3 rekken alsog en alleen voor de prijs van € 19.00
ikea slechte service ben daar 4uur geweest van kassa naar klantenservice en weer bterug met als resultaat nites ikea bedankt voor deze slecht service kan de vara hier iets aan doen ??