Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

in
indianrunner - 16-11-2005 23:20:34
Auto & Vervoer

Opdringerige inkopers

ik heb een mercedes vito en ben daar erg blij mee. gezien de reacties ben ik niet de enige. maar aangezien die reacties meer weg hebben van stalking dan van gewone belangstelling, vraag ik me nu stellig af: kan dit wel?


wat is het geval: ik heb meerdere keren briefjes tussen mijn ruitenwisser of zijraam gevonden of ik mijn auto niet zou willen verkopen. vandaag kreeg ik zelfs een brief over de post (op naam geadresseerd) volledig in de strekking met dat dit bedrijf (export sakkour) mijn auto op wil kopen. ik citeer: "ook hebben wij een landelijk (?!) ophaaldienst. zo kunt u uw auto op laten halen wanneer het u uitkomt (uiteraard zonder kosten)." "verder kunt u zelf bepalen hoe de betaling plaats zal vinden..." en dan pas als p.s.: "mocht u uw auto op een later tijdstip willen verkopen, bewaar deze brief."


en als ik nu niet wil verkopen? die mogelijkheid wordt in de brief met geen woord over gerept.


reacties zijn van harte welkom,


vriendelijke groet,


ingeborg