Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pr
prikkie - 19-12-2005 19:20:29
Computers & Telefonie

Excel rooster maken

ik wil in excel (versie2003) een ploegenrooster voor 2006 opzetten. nu kan ik dat weer doen net als vorige jaren met in de ene rij cellen de datum en in de rij cellen ernaast de dag van de week, en daar weer naast ochtend, middag, nacht of vrij, maar ik zat nu aan iets anders te denken en ben benieuwd of dit , en hoe dat dan, te doen is in excel.


ik wil in steeds dezelfde cel een datum in kunnen toetsen, bijvoorbeeld 02-05-2006, of 13-09-2006 en dan zou ik graag in een cel ernaast meteen willen zien welke dienst bij die datum hoort. bijvoorbeeld ochtend of middag, of verkort o of m. dit moet dan automatisch verschijnen na het intoetsen van een bepaalde datum.


kan iemand mij vertellen of dit uberhaupt mogelijk is in excel, en zo ja, hoe moet ik dit dan gaan aanpakken.