Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

si
sita2005 - 23-12-2005 20:36:33
Huishouden & Energie

verschil in vierkante meters

in mei 1999 hebben wij door een erkend parketvloeren bedrijf parket laten leggen, het bedrijf rekende 44 vierkante meter eiken parket en appart 44 vierkante meter schuren / impregneren / in de was zetten.


na ruim vijf jaar willen wij de vloer van de kamer na het uitbreken van een schoorsteen opnieuw laten schuren en er was ook een schoorsteen weggebroken dus er moest ook nog twee vierkante meter extra parket bijgelegd worden.


omdat het vakantie tijd was en het 1e bedrijf, wat bij ons de parketvloer heeft gelegd niet bereikbaar was, hebben wij contact gezocht met een andere firma.


en die berekende tot onze stomme verbazing 41 vierkante meter incl. die extra 2 vierkante meter wat er bijgelegd moest worden.


het eerste bedrijf resentelijk gebeld en het probleem uitgelegd en die wil absoluut niet met ons overleggen na 6 jaar zegt hij, gaat hij geen diskussie meer aan.


wij hebben hem vriendelijk gevraagd om het zelf nog eens een keer langs te komen om het te gaan na-meten, maar de man in kwestie weigerde halstarrig, wordt boos en gooit de hoorn op de haak.


wat kan ik als consument tegen het eerste bedrijf ondernemen, wij waren goed van vertrouwen en wij hebben voor de zekerheid de vloer na de verbouwing gemeten en die is op dit moment dus exact 41 vierkante meter.