Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ja
jaby - 28-02-2004 20:11:07
Huishouden & Energie

cv-ketel

Wij hebben onze 6 jaar oude cv-ketel in januari voor onderhoud laten nakijken. het gaat om een atag blauwe engel ii. nou moesten er een aantal dingen gemaakt worden waaronder de rookafvoer moest opnieuw dichtgekit worden. volgens de monteur kwam dit vaker voor, omdat er 6 jaar geleden nog geen goede kit voorhanden was. de rekening hiervan was ongeveer 200 euro. de wisselaar + het branderbed moesten ook vervangen worden, maar dat moest door atag zelf gedaan worden.
het was een bekend probleem dus atag zou dat gratis vervangen. nou kregen wij hier een rekening voor van arbeidsloon en voorrijkosten.
hiervan was het bedrag 123 euro. nou willen wij graag weten of we dit wel moeten betalen, omdat het een probleem is die atag onderkent.
zij hadden dit wat ons betreft wel geheel kosteloos kunnen doen.