Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

NatureTravel
NatureTravel - 14-02-2006 23:27:19
Computers & Telefonie

'gratis kado'

let op. de diverse veilingwebsites op internet worden gevuld met advertenties over goedkope mp3-spelers, digitale camera's en dat soort zaken. als u op deze advertenties reageert, dan komt u op een website uit als www.gratiskados.nl, diemaardieipod.nl en doemaardiemp3speler.nl (dit zijn slechts enkele voorbeelden)


bij de ene website moet u 10 euro 'inschrijfgeld' betalen, meedoen aan een zgn referralprogramma en dan moet het aangeboden produkt al snel komen.(of toch niet)


bij de andere site moet u een onbeduidend produkt kopen voor 19,95, eveneens meedoen aan een referralprogramma en daar komt het produkt al aan! (of toch niet?)


laat u niets wijs maken door mensen die allemaal al een mooi produkt hebben gekregen, of 2 of 3. de advertenties worden vrijwel allemaal door dezelfde personen geplaatst, alleen wisselen zij hun naam steeds. de opzet van het systeem is piramide-achtig of in de vorm van multi level marketing.


in beide gevallen is de kans zéér groot dat u uw geld kwijt bent!