Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jm
jmulder40 - 10-03-2006 18:01:47
Huishouden & Energie

koelkast met verwarming

wie heeft er ervaring met een koelkast waar een verwarmingselement in zit??


onze koelkast heeft last van overtollig condenswater en dit type koelkast is al 8x vervangen.waar al het water weg komt is mij een raadsel want onze keuken heeft een vochtigheidswaarde van 25-30%.


volgens etna home products komt dit door de gehaktballen(3 stuks)die onafgedekt in de koelkast lagen en zodoende het vet via de achterwand op het water kwam en zodoende moeilijk kon verdampen! nu hebben ze besloten om een verwarmingselement in te bouwen zodat het water beter verdampt.ik heb een energie zuinige koelkast en nu komt daar een verwarmingselement bij en dat gaat ook niet zonder kosten. moet ik dit accepteren?ik heb al 4 jaar problemen met alle inbouwapp.mijn geduld is na zo lange tijd wel op.wie heeft er goede raad??