Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

he
henkvlot - 19-03-2004 19:04:03
Huishouden & Energie

slecht werkende zonneboiler

Goedenavond mijnheer/mevrouw,

tijdens een verbouwing van mijn huis (juni - oktober 2002)heb ik ook besloten om een zonneboiler te laten plaatsen. dit vanwege de idealistische gedachte dat hiermee het milieu ontlast zou worden.
de aanleg van de installatie is gedaan door een bedrijf uit mijn dorp, dat na de aanleg failliet ging, ik bleef dus zitten met een niet werkende zonneboiler (tot 2 x toe is de pomp kapot geweest) er is een heel regiment aan klachten geweest en om een lang verhaal kort te houden( de lange versie wil graag doen maar dan liever via telefonisch contact) uiteindelijk was het juli 2003 voordat de zonneboiler begon te doen wat hij moets doen namelijk een water verwarmen en oplsaan in de boiler, nu amper een jaar verder hebben deze week weer het eerste mooie weer gehad, maar helaas de temperatuur van het water werd niet warmer dan 40 graden terwijl dit volgens mij wat aan de lage kant is.....
kortweg mijn vraag richting jullie is, is er een onafhankelijk instituut die kan controleren of mijn installatie goed geplaatst en aangelegd is. ik heb namelijk het vermoeden dat er maar wat is omgeknoeid (dit bewijst dat laatst er ook weer een terugloopklepje losschoot, met als gevolg dat mijn hele bijkeuken onder water stond) met het hele gebeuren, tevens is de relatie met de instalateur zo ernstig verstoord dat er geen sprake meer kan zijn van enige vorm van gesprek.
in afwachting van uw reactie,

met vriendelijke groet,

henk vlot