Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

wm
wmbraam - 26-04-2006 16:06:35
Huishouden & Energie

Nederwoon

beste kassa medewerker.


onlangs heb ik te maken gehad met de huur bemiddelings organisatie nederwoon, die o.a. in deventer opereert. aan de ijssel stond een appartement te huur. via via kwamen we de eigenaar op het spoor. de eigenaar besloot ons het appartement te gunnen.


helaas had de eigenaar net een contract gesloten met nederwoon. deze organisatie bracht vervolgens tot onze verbazing zowel de eigenaar als verhuurder, als ons de huurders meer dan 1 maand huur in rekening als bemiddelingskosten.  met name naar ons de huurders staat daar nauwelijks enige prestatie tegenover. we hebben geprobeerd of nederwoon berijd was met een lager bedrag genoegen te nemen, maar helaas.


naar mijn mening mag nederwoon niet van zowel huurder als verhuurder bemiddelingskosten vragen. omdat we het appartement niet aan onze neus voorbij wilde laten gaan hebben we betaald, maar onder protest. eigenlijk willen we het geld zo snel mogelijk terug. wat is uw mening en kunt u ons helpen?


met vriendelijke groet,


wm braam

[edit redactie]