Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ja
jank - 26-05-2006 17:15:03
Vrije tijd & Tuin

Schutting tegen de heg aangebouwd.

er stond een heg als afscheiding tussen de onze tuin en die van de buren. waar wij overigens niet op goede voet mee leven, helaas.


op een dag kwam de buurman bij mij aan de deur met de vraag, om als afscheiding een schutting te plaatsen, i.p.v. de heg. want de heg was aan zijn kant niet mooi. daar heeft hij ook weinig aandacht aan besteed, terwijl ik de heg aan mijn kant altijd heb bijgehouden.


ik heb dit voorstel dan ook afgekeurd, als argument heb ik aangevoerd, dat ik met se andere buren ook een schutting als afscheiding heb en ik er niet veel voor voel om tussen 2 schuttingen in te zitten. ik wil graag de heg behouden, als stukje groen in de tuin. de buurman zou omzien naar andere mogelijkheden. maanden gebeurde er niets, maar toen wij terugkwamen van vakantie had de buurman over de hele lengte de heg afgezaagd en alsnog een schutting aan zijn kan van de heg geplaatst. de hoogte van de heg, 1,80 - 2 meter is wel behouden, maar de heg is er niet mooier op geworden. daarbij is het knippen van de bovenkant moeilijker geworden, omdat je met de schutting rekening moet houden. tevens heb ik de indruk, dat zij aan hun kant takken van mij heg, die door de schutting heenkomen zelf afknippen, maar wel nadat zij die zelf eerst nog een stuk aantrekken en dan afknippen. dus takken vanaf mijn grondgebied naar hun toetrekken. en dan kortwieken. mag en kan dit allemaal?