Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

rcbakker
rcbakker - 28-05-2004 20:20:16
Computers & Telefonie

Twijfel over keuze laptop

ik heb besloten om een laptop aan te schaffen. ik heb een vast systeem in huis maar ik merk dat ik steeds vaker buiten de deur gebruik maak van computers en dat die niet altijd beschikbaar zijn. mijn verwachting is dat dit alleen nog maar toe zal nemen in de toekomst.


ik ben geen fanatiek gamer, maar zo af en toe vind ik het wel leuk om een spel als age of empires, ofzo te doen. racesspelletjes of zware actiegames zal ik niet snel doen. daarnaast kijk ik ook wel films op mijn pc.


na wat rondgekeken te hebben op internet en in de winkels ben ik tot twee laptops gekomen van packerd bell. er zit nogal een verschil in prijs in. maar wat zijn de sterke punten van beide en wat is voor mij de betere van de twee?


easynote e5151 le


http://www.packardbell.nl/products/node1601.asp?partnumber=p830402005


easynote e3266 le


http://www.packardbell.nl/products/node1601.asp?partnumber=p820008305


het liefst zou ik mijn vaste systeem vervangen door de laptop. zijn er nog aspecten waar ik rekening mee moet houden? iedere hulp is welkom. de meeste baat heb ik bij informatie over prestaties, de keuze van winkel en garantie en dergelijken kom ik wel uit denk ik.


alvast bedankt


robbert bakker