Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

dodge
dodge - 14-11-2006 10:23:13
Computers & Telefonie

"ongestraft" virtueel geheugen aanpassen?

Uiteraard heb ik al e.e.a. "gegoogled" maar omdat ik weet dat er hier een paar echte computerexperts tussenzitten stel ik mijn vraag hier graag.
in het bezit van een comp. draaiende onder xp met 512mb intern geheugen is e.e.a. nogal eens traag als ik gebruik maak van de diverse fotobewerkingsprogramma's (psp & adobe photoshop) zeker als je er dan nog wat bij hebt draaien voor een lekker muziekie werkt het allemaal niet echt prettig. op diverse sites ben ik al aan het zoeken geweest & uiteraard zijn er nogal wat mogelijkheden. vaak is het namelijk niet nodig om extra ram erbij te zetten om toch betere prestaties te bereiken. ik vraag me alleen af of dit op de langere duur niet ten koste gaat aan de levensduur van de computer?je kan het e.e.a. met je virtuele geheugen goochelen in combinatie met je harde schijf. (en die heeft ruimte zat bij mij, dat is geen probleem)
(ik wil echter niet echt in m'n register gaan zitten "klooien")