Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

da
davek - 04-12-2006 21:43:13
Geldzaken & Recht

Woningbouw en verhuisvergoeding

beste mensen,


ik heb een vraagje over verhuisvergoeding. de woningbouwvereniging waar ik van huur is met een nieuwbouwproject bezig. voor mij komt het er op neer dat mijn woning in 2008/2009 gesloopt gaat worden en na doorloping van de inschrijfprocedure voor een nieuwe (huur)woning komt het er op neer dat ik in maart of april 2007 de nieuwe woning kan betrekken.


deze week heb ik geinformeerd hoeveel de verhuisvergoeding zal bedragen. het antwoord daar op is 2542,50 euro.
aangezien ik wel eens 5000 euro hoor noemen vraag ik me af of ik daar geen recht op heb. de vraag is wel of de tijdsperiode van verhuizing en de sloop van mijn huidige woning een rol speelt in dit verhaal. mijn huidige woning zal misschien nog wel voor een jaar of een aantal maanden worden verhuurd. maar dat het gesloopt gaat worden en ik daardoor een keuze heb moeten maken wat ik hierna ga doen lijkt me dat de term "gedwongen verhuizing" nog geld.