Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

askjeeves
askjeeves - 20-12-2006 10:52:28
Geldzaken & Recht

Huur en Zorgtoeslag

en ja hoor...........we maken het de mensen de makkelijker! de nieuwe slogan van de belastingdienst.


nadat er vorig jaar een hoop ellende is geweest met het uitbetalen van huur- en zorgtoeslag, gaat het ook dit jaar weer geweldig mis.


de belastingdienst heeft een achterstand in het verwerken van herberekeningen en nieuwe aanvragen, dat de voorschotten van januari 2007 in bepaalde gevallen niet rond 20 december gestort kunnen worden.


daarom heeft de belastingdienst extra uitbetalingsdagen op 27 december en 1e week januari. toch fijn zo'n belastingdienst als van die toeslagen afhankelijk bent om de maand door te komen. en zoals vorig jaar zijn juist die mensen weer de dupe.


hebben ze nou niks geleerd van vorig jaar? en wie heeft er voor mij een paar adressen van "heren poltici" en "belijdsmakers" zodat ik en anderen met kerstmis daar een vorkje mee kan prikken?