Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
marry_1 - 06-02-2007 09:34:04
Geldzaken & Recht

GFT container gestolen.WIE draait op voor de kosten?

ik hoop dat iemand mij van advies kan dienen.


afgelopen vrijdag heb ik s morgen de gft container laten legen.om 13:00 uur wil ik deze terug halen maar hij is weg.bij navraag bij de buren zou deze er om 12 :00 uur nog gestaan hebben.mijn container was die morgen ook de enige die voor lediging werd aangeboden.geen van de buren hebben hem per ongeluk in de tuin gezet.


nu heb ik aangifte gedaan bij de polite,maar wil ik een nieuwe container krijgen moet ik 52 euro aan het reinigingsbedrijf betalen.


mijn idee is dat ik die container in bruikleen heb.dat ik hem wel aan de openbare weg moet zetten om te laten legen.dat ik niet onzorgvuldig ermee ben omgegaan dus dat die container eigenlijk van het reinigingsbedrijf gestolen is en dat ik niet hoef op te draaien voor die kosten van een nieuwe container.


wie heeft goed advies?