Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

yv
yvette1 - 27-02-2007 21:49:41
Huishouden & Energie

manier van leggen laminaat

bij mij is er laminaat gelegd. dit is volgens een ander bedrijf niet juist gelegd. de planken verspringen te weinig waardoor je een zeer zichtbaar patroon krijgt. in de beschrijving van berry floor staat ook beschreven dat de kopse kanten van het laminaat minimaal 30 cm van elkaar verwijderd moeten zijn en dat men niet met stukken minder dan 30 cm van de kant mag beginnen. beide is bij mij wel het geval.


ik heb het bedrijf langs laten komen en zij gaven aan dat het juist gelegd is. daarna heb ik een aangetekende brief verstuurd (omdat er meer zaken niet goed zijn gegaan) en daarop hebben zij wederom geantwoord dat dit zo gelegd mag worden en dat de garantie dan niet vervalt. voor alle andere overlast bieden zij mij een minimale schadevergoeding aan. staat totaal niet in verhouding.


kan iemand mij aangeven of het laminaat inderdaad op alle wijze gelegd mag worden, en mij anders advies geven wat nu te doen? ik ben even radeloos.