Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sc
schuldje - 05-03-2007 19:27:15
Geldzaken & Recht

incasso solveon

hallo,


ik heb best een enorme schuld vergaard de afgelopen jaren,wat ook netjes afbetaald kon worden.nu door reoganisatie van mijn werk ben ik minder inkomsten gaan krijgen.dus ook minder aflossen op mijn schulden nu heb ik bij de abn een achterstand opgelopen van bijna drie maanden met de eerste maand achterstand ben ik naar de bank gegaan om een regeling te treffen daar zijn zij  mee accoord gegaan helaas niet op papier met een minder bedrag  om af te lossen per maand tot mijn grote verbasing is mijn rekening geblokkerd wat voor mij inhield twee maanden huurachterstand die ik onmiddelijk moest betalen oke ik had al een maand huurachterstand maar kon net op het randje leven en zorgen dat dit niet verder zou gaan nu heeft de bank mij geadviseerd om vrijwillig over te stappen op het incasso bureau solveon want dan zou mijn maandlast minder hoog zijn volgens de medewerker van de bank, wat moet ik nu doen?


afwachten of inderdaad vrijwillig over stappen of kan het incassobureau het bedrag in een keer opeisen of loonbeslag leggen dat houd voor mij in dat ik ook mijn andere schulden niet kan afbetalen waar ik overgens geen achterstand in heb.


kun je een aflossingsregeling met een incasso bureau maken houden ze dan ook rekening met andere schulden?


wie kan mij helpen met goed advies hierin