Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

rl
rlangestr - 10-04-2007 09:10:59
Geldzaken & Recht

Unibet.net gedoe

Vandaag heb ik mij aangemeld met een account bij unibet.com en wilde meteen geld op mijn rekening zetten. aangezien ik niet over een krediet kaart beschik, wilde ik het via moneybookers doen. daar heb ik een account aangemaakt en met ideal geld er op gezet.

nu wilde ik betalen en blijkt dat als je via ideal het geld over gemaakt hebt, het niet is toegestaan geld te storten naar zogenaamde gok-sites. dit hadden ze wel wat eerder mogen melden! nu heb ik daar 15.15 euro op gestort en kan ik nog niets op mijn account zetten. bovendien heb ik daar nu niets aan m'n 15 euro. eerst biedt unibet de mogelijkheid het zo te doen en dan blijkt het helemaal niet te kunnen.

m'n account op moneybookers wil ik dan graag opheffen, maar dit kost € 1,80. het spreekt voor zich dat ik deze schade op unibet wil verhalen.

denken jullie dat ik dat van ze terug kan krijgen? ze hebben immers zeer karige informatie verstrekt.