Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jubereva
jubereva - 06-05-2007 14:51:27
Huishouden & Energie

Waterbedfabrikant failliet en nu?

Ik heb in 2002 een waterbed gekocht, bestaande uit 2 aparte watermatrassen. het ene matras is prima, maar in het andere matras zijn de paten verschoven die het matras de stabiliteit (6) geven. hierdoor slaapt het matras echt niet goed meer en deint behoorlijk. de leverancier weigert echter hier iets aan te doen. ten eerste omdat de fabrikant failliet is en ten tweede omdat dit niet onder garantie valt. dat is toch te gek! wat valt er precies onder garantie van een waterbed? en ik heb toch geen boodschap aan de fabrikant? de leverancier heeft toch verplichtingen?
het enige dat de leverancier wil doen, is mij een ander watermatras (zonder garantie, uit een restpartij!) leveren onder rembours voor €140.
weet iemand wat hier mijn rechten zijn? wat kan ik doen? ik heb inmiddels ja gezegd tegen het aanbod, omdat ik wel weer eens goed wil slapen, maar het zit me dwars, dat ik dus geen keus heb.